Formidabel indsats og NM-sølv til Bolbro

Bolbros NM hold leverede en fornem indsats til de Nordiske Juniormesterskaber, som blev afholdt på hjemmebanen i Odense Idrætshal. I en tæt og nervepirrende konkurrence lykkedes det pigerne at vinde sølv til Danmark og Bolbro.

NM2016_1NM-holdet fra Bolbro er et sammensat hold af udvalgte gymnaster fra juniorpigetruppen, to piger fra minitruppen og forstærket med tre nuværende efterskoleelever med rødder i Bolbro. Trænerne har dermed satset og skabt et hold, der levede op til forventningerne og mere til. De har gjort et fantastisk stykke arbejde med at få pigerne til at fungere som et hold – på trods af, hvor svært det har været at samle dem alle under forberedelserne op til konkurrencen.

Konkurrencen var hård, og pigerne var oppe mod super dygtige hold fra særligt Island og Sverige, men de leverede en konkurrence med ganske få fejl, og vandt på sikkert udførte spring og konkurrencens flotteste rytmeserie, hvor flere af favoritterne satsede på højere sværhedsgrad, men lavede langt flere fejl.

Odense Idrætshal kogte, når pigerne var på gulvet. Opbakningen var stor og stemningen fantastisk – i det hele taget en kæmpe oplevelse for både gymnaster og tilskuere, og med flot, flot udbytte i form af sølvmedaljer.