Medaljer til minipigerne

Forbundsmesterskaberne i Roskilde resulterede i medaljer til Bolbrogymnasternes minipiger. Dog måtte de rykke en plads ned af skamlen, da førstepladsen fra første runde ikke kunne holdes, og guldet gik således til TeamGym Greve.

Pigerne skulle starte ud med rytme, og var allerede klar til at gå på gulvet, da Greve indledte dagen med deres runde på trampet. Det blev for Greves vedkommende ikke helt den start, de formentlig havde håbet på: De ellers stærke og sikre springere fra Vestegnen havde både en kikset landing og en ”knæ-landing”, som tilsyneladende resulterede i en skade. Det skulle dog vise sig at trampetten slet ikke var færdig med at drille endnu.

Vores Minipiger 2 runde 2017_2egne piger kom på gulvet og leverede en fremragende rytmeserie, trods at to gymnaster var blevet småskadet dagen inden konkurrencen. Ligeledes kørte de en stort set fejlfri banerunde umiddelbart efter. Med maksimal spænding var pigerne klar til sidste disciplin på trampetten, og her fik vi understreget at trampetten var dagens hovedaktør: 17 flotte spring, og et ærgerligt gennemløb gav en samlet totalscore på 82,741 mod Greves 83,333 en forskel på omkring 0,6 point efter i alt to rytmeserier og 72 spring. Det må siges at være marginalt.

 

Minipiger 2 runde 2017_1

 

Nu kan pigerne se frem til Danmarksmesterskabet i Århus, hvor de får chancen for at revanchere sig.

Et stort tillykke til gymnaster og instruktører fra foreningen og ligeledes til Greve for førstepladsen samt til Djurs og GHG Herlev (hhv. nr. 3 og 4) for at besætte de øvrige to pladser til Winners Final om et par uger.