Flot lokalopvisning

Lørdag den 10. marts dannede Odense Idrætshal, som sædvanlig, rammen om vores lokalopvisning. Og alle holdene var på plads til denne dejlige dag, hvor vores dygtige gymnaster, får lov at vise hvad de har lært, under lidt mere afslappede forhold end når de er til konkurrence.

Efter formand Lars Tygesen havde budt velkommen, var de søde små gymnaster fra Leg på redskaber på gulvet sammen med Piger på spring og Hjertepigerne, og her skulle de mange tilskuere være med til Dav-dav-alle sammen, og kom således lidt op af stolene inden de kunne læne sig tilbage og nyde resten af dagen

 

 

 

 

 

Der var selvfølgelig masser af kage og kaffe i løbet af dagen, og mon dog der var nogle der gik lækkersultne eller kaffetørstige hjem fra hallen?

Mikro 3 pigerne tog flot over, og viste at vi står stærkt med afløsere til de lidt ældre mikropiger. De sluttede deres opvisning af med en sej hip-hop serie iført caps og solbriller. Mikro 1 og 2 viste deres flotte serie efterfulgt af fine springomgange og med en ny indstuderet fælles danseserie i dagens anledning. Mini 2’erne viste flotte takter og endnu mere flot gymnastik, inden vi – traditionen tro – skulle have hele foreningen op foran Dannebrog til det obligatoriske foreningsfoto med alle gymnaster og trænere.

Mellem de flotte opvisninger, blev trænerne hyldet for deres fantastiske indsats, med lidt fynsk forår i form af tulipaner, og lækker chokolade til en ledig stund mellem alle træningerne.

Mini 1 og Juniorpigerne kørte sikre spring, og viste hvordan en serie skal se ud, hvis man skal gøre sig håb om at komme til Nordiske Mesterskaber.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til allersidst imponerede vores dygtige gæster fra Flemming Efterskole, med en superflot opvisning og koreografi der gjorde, at man ikke på noget tidspunkt havde tid til at småsnakke med sidemanden alt for længe, af frygt for at misse noget.