Oplev vores guldpiger i konkurrence

I pinsen er der rig mulighed for at se nogle af Danmarks bedste gymnaster i aktion i Odense Idrætshal, når Bolbrogymnasterne er værter for 2. runde af forbundsmesterskaberne for juniorer.

  2. runde foregår lørdag og søndag d. 19. og 20. maj. Der afvikles 9 divisioner med pigehold, to divisioner med drengehold og en division med mixhold. Flere lokale klubber er med i konkurrencen. Bellingegymnasterne stiller med to pigehold, Munkebjerg Gymnastikforening med et drengehold og Bolbrogymnasterne med to pigehold. Der bliver således mulighed for at se de nyslåede nordiske mestre i konkurrence på hjemmebane. Der er lagt op til en tæt konkurrence i 1. division, hvor også bronzetagerne fra NM gymnastikpigerne fra Greve er med. Der kan ses gymnastik i tidsrummet 9-18.30 lørdag og 9-16 søndag. Bolbropigerne er placeret i henholdsvis 3. division, der afvikles lørdag kl. 13 og 1. division, der afvikles lørdag kl. 16.

Fredag afvikles der i tidsrummet 9-18 DM for efterskoler. Det plejer at være en dag, hvor stemningen i hallen er høj, og der er fyldt op på tilskuerrækkerne med efterskoleelever fra hele landet. Også her forventes et meget højt gymnastisk niveau.

Af Rikke Neess Pedersen