Rent bord i Sæby

Bolbrogymnasternes seje mikroer gjorde rent bord, da de søndag deltog i Spire Cup i det nordjyske. Med nogle virkelig flotte præstationer i både rytme og spring erobrede de nemlig både første- og andenpladsen på podiet.

Med guld til Mikro 1 og sølv til Mikro 2 i A-rækken ved Spire Cup i Sæby fik Bolbrogymnasterne endnu engang slået fast, at 5200 ikke er et postnummer man kan overse, når det gælder Teamgym. Hvis nogen skulle være i tvivl, sørgede pigerne i hvert fald for at markere det med et kraftfuldt kampråb i kølvandet på sejren.

Efter ca. tre timers tur gennem Jylland var pigerne mere end klar til at vise nordjyderne og alle de øvrige fremmødte, hvad de kunne, og alle mand nød den hyggelige stemning til et stævne, hvor mange forskellige niveauer og aldersgrupper lige fra U6 til Maxi over 13 år var repræsenteret, og hvor alle gymnaster på holdet får mulighed for at deltage i springomgangene.

Mikro A-rækken skulle sætte det flotte punktum for dagen, og det blev da også tilfældet, da konkurrencen med ni hold blev skudt i gang midt på eftermiddagen. Bolbros Mikro 1 brillerede på trods af enkelte fejl i rytme og trampet med dagens højeste karakterer i alle tre discipliner og en ret suveræn samlet sejr. Selvom der ved Spire Cup var deltagelse af flere førstehold fra bl.a. Sæby, Viborg og Frederikshavn i A-rækken, sneg også mikro 2 sig forbi og fandt med en stort set fejlfri præstation og en superflot seriekarakter vej til sølvet.

Resultatet blev at Bolbro kunne tage 2 x metal af den ædleste slags med hjem til Fyn, og der var stor begejstring hos både gymnaster, forældre og ikke mindst det stolte trænerteam, der kunne pryde sig med hele to medaljer. Medaljer, der diskret raslede om deres hals, da hele banden gjorde stop ved McDonalds i Nørresundby på vej hjem og sluttede dagen af med en hyggelig fællesspisning.

af Gitte Vestermark