Minipigerne vinder DM sølv

Endnu engang var Ceres Arena i Aarhus rammen om et superspændende DM i TeamGym. Og igen viste vejret sig fra sin bedste side, hvilket resulterede i ekstremt høj temperatur i hallen. Således var både stemning, tilskuere og gymnaster på kogepunktet, da minipigernes konkurrence gik i gang.

Forbundsmesterskabet var knebent gået til det skarpe hold fra Greve, så der var lagt op til en meget tæt konkurrence…men den blev nok tættere end de fleste havde regnet med. Første disciplin for pigerne var trampet, og her var det meget tæt på at hændelsen fra forbundsmesterskaberne gentog sig – og kun jernvilje fra en gymnast forhindrede at holdet missede en holdomgang. En af vores dygtige springere sprang således dobbelt out med en fiberskade i baglåret. Trampetten resulterede i dagens højeste karakter og pigerne var klar til rytmeserien, dog uden den lårskadede gymnast.

Paradedisciplinen rytme, hvor det er meget længe siden at vores piger er blevet slået, blev imidlertid dagens store skuffelse, da et enkelt misset moment betød, at vi “kun” opnåede dagens tredjehøjeste score.

Mest imponerende var det dog at pigerne formåede at rejse sig til den sidste disciplin på banen og igen leverede dagens højeste score. Således vandt pigerne både trampet og bane. Det var dog ikke nok til at tage guldet, som gik til Greve med bare 0,05
point, men den stærke indsats på banen sikrede dog pigerne sølvet med bare 0,16 point ned til Djurs på tredjepladsen. Lidt længere tilbage tog GHG Herlev fjerdepladsen.

Bolbrogymnasterne ønsker pigerne tillykke med sølvet og naturligvis også tillykke til Greve, Djurs og GHG med deres fornemme placeringer.