Mikro 3 fik flot debut i 3. division

Mikro 3 var tæt på en 3. plads i 3. division, da Regionsmesterskab Vest blev afviklet i Randers i weekenden. Efter en flot serie, hvor hele gulvet blev udnyttet, og hvor der blev talt takter for fuld hals, blev alle spring både i trampet og på bane plantet solidt på måtten. Karakteren var bedre end flere af holdene i 2. division og et enkelt i 1., så der var god grund til at være stolte både for gymnaster og trænere.

Desværre rakte præstationen ikke helt til en medalje i denne omgang, men pigerne er fulde af energi og mod på at stille op til deres allerførste DM i eliterækken om nogle måneder.

Her planlægges der en hård revanche mod de andre fynske hold, og udsigten til at give både jyder og sjællændere baghjul er god motivation for de kommende måneders træning.

Hele konkurrencen var en rigtig god oplevelse for alle Mikro 3-gymnaster, der for fleres vedkommende var i mesterskabskonkurrence for første gang. Maskotten Selma var naturligvis med i det jyske i nysyet dragt, der var designet af Mayas farmor og fuldstændig identisk med pigernes.

Efter 3. division var afsluttet blev Arena Randers’ cafeteria rippet for diverse syntetiske slikvarianter, så sukker- og saltbalancen kunne blive hurtigt genoprettet, og flere af pigerne hyggede sig med at se resten af konkurrencen, hvor Mikro 1 og 2 var i aktion.

 

 

 

 

Skrevet af Gitte Vestermark