Seje Mikro 3-piger imponerede i Søndersø

Bolbrogymnasternes Mikro 3-piger tog Søndersøhallen med storm, da de som foreningens eneste hold deltog i DGI Fyns opvisning i det nordfynske søndag d. 26. februar..

En af holdets veteraner, Ida, nød rampelyset sammen med sine holdkammerater og var bagefter ikke i tvivl om, hvad det bedste ved opvisningen var: ‘Det var megafedt at få lov bare at give den gas med tempovejrmøller og -flikflak og så kunne jeg rigtig godt lide at spille helt vildt cool i vores nye opvisningsserie.’

Det lykkedes da også de små seje tøser at fremtvinge masser af smil, klapsalver og anerkendende nik hos det nordfynske publikum, der var mødt talstærkt frem. Flere steder blev der hvisket til sidemanden om, hvad pigernes alder mon var, da man ikke helt kunne få det høje niveau til at stemme overens med pigernes beskedne størrelse.

Det stærke trænerteam kunne altså endnu engang tage masser af roser og opadvendte tommelfingre til sig. Og de stolte piger kunne efter opvisningen nyde en velfortjent hyggestund i selskab med såvel trænere som fremmødte forældre og bedsteforældre og Albertes mors hjemmebagte kage.

Holdet var både lidt sygdoms- og ferieramt, men med en imponerende omstillingsparathed og præstation af reserverne samt en teamspirit og gymnastikglæde, der lyste ud af samtlige gymnaster, efterlod mikro 3-pigerne ingen tvivl om at Bolborgymnasterne rocks, når det gælder teamgym på Fyn.

Af Gitte og Ida Vestermark