Hjerteholdet til første konkurrence

Lørdag morgen den 3. marts meget tidligt stod de allermindste og sødeste små Bolbro Hjertepiger klar til at give den gas til Vestdanmark Talentrækkens 1. runde i Sæby. For de fleste af pigerne og forældrene var det første gang til gymnastikkonkurrence, så spændingen var stor, og der var sommerfugle i maven på mange af de små piger og nok også hos et par af forældrene!

Men pigerne var i trygge hænder og de erfarne trænere var super gode til at hjælpe og guide pigerne gennem prøverne og de sidste instrukser inden de skulle på gulvet.

Målet for holdet var at have det sjovt og få en god oplevelse med teamgymnastikken.

Og man må sige at målet blev indfriet.

Selv om de var lidt ”rundt på  gulvet” og det var svært at finde de rigtige pladser, holde rytmen, huske de mange trin og holde rækken, var der smil på læben og der blive vinket ivrigt til forældrene på tilskuerpladserne. De var måske de allermindste piger som deltog, og de vandt ikke på karaktererne, men de ”vandt” bestemt alles hjerter og var meget ”nuttede”. Da de gik på gulvet charmerede de hele hallen med deres flotte fletninger.

Det er værd at nævne, at pigerne har kæmpet med rytmeserien til sidste sekund, og der var tvivl  om, hvorvidt en af trænerne skulle gå med dem på gulvet, men det blev besluttet, at de kunne selv, og det gav pote og de fik flotte point for deres super gode præstation.

Dagen blev på ægte Bolbro-maner afsluttet med muffins, pølsehorn og goodie-bags til pigerne.

Det var en stor dag for de 11 piger på hjerteholdet. En super oplevelse for alle og mange dejlige indtryk at tage med hjem fra Sæby.

Du kan i øvrigt se alle placeringer fra stævnet her.

Af Marie & Nina Zoffmann