Overvældende sponsorinteresse

Der har heldigvis været rigtig stor interesse for sponsorer i forhold til at hjælpe juniorerne til Nordiske Mesterskaber i Finland.

Hvor nogle foreninger allerede havde booket rejsen til Finland, måtte Bolbrogymnasterne nok sande at hovedparten af indsatsen havde ligget på gymnastikken og ikke på rejsearrangering frem mod regionsmesterskabet i januar.

Som bekendt vandt juniorpigerne, og det gav travlhed – ikke kun for instruktører men også med at finde sponsorer, da den slags rejser jo ikke er gratis.

Det har imidlertid vist sig, at interessen for at støtte pigerne er meget stor, og det skal samtlige, som har givet et bidrag – stort som småt – have en stor tak for. Ikke nok med at pigernes tur er blevet markant billigere, men sponsorstøtten har også betydet, at holdet i langt højere grad kommer til at fremstå ens.

Således har pigerne fået økonomisk støtte fra: Odense Kommune, VVS og Boligservice, Vejstrup og Vesterlund Efterskoler, Tandlæge Birgitte Pram Poulsen og ikke mindst støtte til instruktørernes rejse fra Bolbrogymnasterne.

Hertil kommer tøj i form af leggings, trøjer og andet træningstøj samt jakker og kufferter fra: LB Tømrer og Tag, Baggi, Håndværkeren Tygesen, Sport Direct, Sporten i Svendborg, GML-HR og VVS Fyn.
Slutteligt er der gang i en indsamling i bedste crowd funding stil. Skulle man have lyst til at give et bidrag, er man velkommen til det: https://sponsor.me/NMteamgymbolbro

En stor tak fra juniorholdet til ALLE sponsorer.

Af Martin Méchali