Vi mangler hjælp til DM i Odense Idrætshal

En større kabale er, efter lang tids forhandling mellem vores formand Lars Tygesen og Odense Idrætshal, gået op. Afviklingen af Efterskole DM (49 hold) fredag d. 18. maj og Junior forbunds mesterskab 2. runde (96 hold), lørdag d.19. maj og søndag 20.maj er derfor nu en realitet.

Vi har brug for hjælp til mange ting bla. opstilling af redskaber torsdag d. 17. maj fra kl. 16 i alle 3 haller, ikke mindre end 4 containere skal tømmes.

Der er nedtagning igen søndag d. 20. maj fra kl.16

Fredag er jo en almindelig arbejdsdag for de fleste af os, så her har vi brug for nogle der har fri /fridag til at hjælpe.

Efterskole DM 2018 er en festlig dag hvor der er fyldt med glade efterskoleelever fra hele Danmark, mange skoler har deres egne heppekor med 😊så stemningen er helt i top.

Pinse lørdag d. 19. maj og søndag d. 20. maj afholdes forbunds mesterskaberne for junior hold.

Bolbrogymnasterne har 2 junior hold med lørdag. Hold 1 ligger rigtig godt til at gå videre til DM (winners final) som et af de 4 bedste hold i 1. division.

Vi har brug for hjælpere til både store og små opgaver f.eks. at sidde ved kassen, styre musik, taste resultater ind, speak i hallen, stævnekontoret, forplejning/pasning af dommerne. Derudover skal der bruges hjælpere til mad, sandwich, lettere rengøring og opfyldning på toiletter, omklædningsrum m.m. samt diverse ad hoc opgaver.

For at sikkerheden kan være helt i top, har vi brug for hjælpere til vores Medical team, så hvis du er læge, fysioterapeut, kiropraktor eller sygeplejerske så kom og giv en hånd med 😊kontakt Rikke Neess og aftal hvornår du kan hjælpe. Mail rikkeneesspedersen@hotmail.com

Vi kan godt bruge hjælp allerede nu, så hvis du er god til blomster eller en ørn til pc og regneark, opsætning af program og lignende så kontakt Bettina tlf. 61162677 eller bettina-bk@hotmail.com

Øvrige opgaver og tilmelding til disse kan ske via nedenstående Doodle

https://doodle.com/poll/r4brrekw4f25w2tp