Danmarksmesterskaberne var en stor succes for Bolbro

Lørdag den 2. juni 2018 var dagen for Danmarksmesterskaberne i Brøndby, og Bolbrogymnasterne var flot repræsenteret med hold i både mikro, mini, og juniorrækken

De første piger i ilden var mikro’erne der var sikre i rytme, og ligeledes i springende. Dog var der ikke meget at stille op mod et suverænt Grevehold, der havde større sværhedsgrad, og præsterede rigtigt godt på dagen. Det resulterede i en flot sølvmedalje til tøserne. Superflot gået – og stort tillykke til Greve med Danmarksmesterskabet. 3. pladsen blev besat af TeamGYM Djurs, blot 0,05 point efter Bolbro.

Minipigerne gik på gulvet med modstandere fra stort set samme foreninger som mikro’erne. Dog heldigvis med en guldmedalje som resultat, efter en meget tæt konkurrence. Her måtte Greve tage til takke med sølv og TeamGYM Djurs tog igen bronze.

Forventningerne var store til Juniorpigerne, efter deres store succes med guld i både forbundsmesterskaberne og til NM, og selvom der både blev præsteret gennemløb, og kiksede spring, skuffede juniorerne da heller ikke. Og de tog endnu engang guldmedaljer med hjem i baggagen. 2. pladsen gik til Viborg, og Greve tog tredjepladsen.

Så alt i alt er fantastisk flot præstation af vores piger i en meget varm weekend i en endnu varmere Brøndbyhal.

Stort tillykke til alle tre hold med de flotter placeringer. Alle resultater kan ses her