Berns Cup 2018

Bolbro blæste konkurrencesæsonen i gang på Berns

Med ikke mindre end syv spændte hold havde Bolbrogymnasterne sat sit tydelige aftryk på det program, tilskuerne fik udleveret ved sæsonens første TeamGym-konkurrence på Bernstorffsminde Efterskole i søndags.

I mikrorækken var hele tre begynderhold og to A-hold repræsenteret, mens både 2. og 3. holdet i klubben var på startlisten i minirækken.

–    Vi er stolte over at kunne stille med så mange gymnaster, der allerede så tidligt på sæsonen er konkurrenceklar på springsiden. Og så er Berns Cup altid en forrygende måde at mødes på tværs af holdene og teste formen af. Endelig er det en unik lejlighed for at prøve konkurrenceformatet af i nogle forholdsvis trygge rammer for de mindste og dem, der måske aldrig har prøvet at være i konkurrence før, sagde foreningens kasserer og holdleder Bettina Knudsen forud for konkurrencestart i det midtfynske.

Og Berns SpringCup 2018 endte da også med både resultatmæssigt og rent socialt at blive præcis den fine kickstart på sæsonen, som det har været tidligere år.

Såvel trænere og gymnaster som forældre og søskende på tværs af holdene hyggede sig godt og grundigt igennem en dejlig dag, der bragte mange flotte placeringer og brugbare erfaringer med hjem til træningssalen.

U10 hjerteholdet indledte med en flot medalje i begynderkonkurrencen, hvor også både mikro 3 og U8 hjerteholdet gjorde en rigtig flot figur. Mikro A-holdene fik både sølv og bronze med hjem, og Mini 2 tog bronzen i minirækken, mens Mini 3 fik en flot 7. plads

Desværre blev det ikke i år til belønning i form af en træningsdag i Bernstorffsminde Efterskoles fine faciliteter, da konkurrencens hovedgevinst kun går til vinderholdet i de enkelte rækker, og førstepladser kunne Bolbrogymnasterne desværre ikke skrive på CV’et i denne omgang. Men måske kan man håbe på gæstfrihed fra en af de foreninger, der tidligere har været inviteret med indenfor, når Bolbro har sat sig på øverst på tronen.

Berns Cup vokser sig større og større år for år og satte i 2018 deltagerrekord med hele 51 hold fordelt på 600 mikro-, mini- og juniorgymnaster.

–    Det er et imponerende arrangement, som ledere og elever på efterskolen får stablet på benene og med deltagelse af hold også uden for Fyn bliver det i stigende grad en attraktiv testkonkurrence, lød det fra Bettina Knudsen, da dagen var slut.

I år havde bl.a. tre hold fra Ribe fundet vejen til den fynske konkurrencearena.

Berns har selv lavet en fin lille video fra dagen – den kan du se her

Af Gitte Vestermark