Årets opvisning i Odense Idrætshal

Søndag den 28/4-2019 dannede Odense Idrætshal, som sædvanlig, rammen for Bolbrogymnasternes lokalopvisning.

Efter at vi havde fået flyttet lokalopvisningen et par uger, pga. håndbold i hallen, var hele foreningen klar til at vise hvad der var blevet arbejdet med i løbet af sæsonen. Og der var rigtig stor opbakning til alle holdene, da publikum var mødt talstærkt op for at se de flotte serier og imponerende spring.

Pga. flytningen af dato, havde det ikke været muligt at få et efterskolehold, som vi ellers plejer, til at komme og afslutte dagen. Men det lod ikke til at have nogen indflydelse på tilskuertallet, da der var flere betalende publikummer end sidste år, hvor opvisningen blev afsluttet af et imponerende stort og dygtigt efterskolehold.

Efter formandens velkomst, startede Leg på redskaber, Torsdagsholdet, Piger på spring og Hjerteholdet med den lille opvarmning af publikum til ‘Dav-dav-allesammen’ og derefter flotte serier og spring af de rigtigt mange gymnaster, der viste os at der er masser af fremtid at bygge på i foreningen.

Herefter tog mikro 3 pigerne over og viste fin gymnastik og sikkerhed i serierne. Da mikro 3’erne var færdige, kom et af dagens største bifald, da Anjas Quindepower viste hvad de kan trække ud af ærmet på foreningens ældste damer – de er slet ikke så gamle, og de kan sætte gang i publikum med både vejrmøller og araber-flik.

Inden det fælles foto kom Mini 2 og 3 på gulvet, de lavede hver en flot serie og fællesserie indøvet til dagen og spring der viste at de er klar til 2. runde midt i maj.

Efter fælles foto ved Dannebrog – opfyldning af kaffe og kage og lidt strækken ben var publikum klar til 2. halvleg, der viste både Mikro 1 og 2, Mini 1 og Junior 1 og 2 – og bl.a. hvorfor vi henter flotte medaljer og pokaler til diverse mesterskaber i både Danmark og Norden.

Næstsidste hold på gulvet var Lækre Stænger, hvor vi fik set flot rytme og glade piger, inden endnu en flot opvisning i Idrætshallen blev sluttet af med det fælles samarbejde mellem Bellinge Gymnasterne, OGF og Bolbrogymnasternes senior herrer og damer.

Tak til alle fremmødte for en hyggelig og dejlig dag i Odense Idrætshal.