Mini 1 er forbundsmestre 2019.

Lørdag den 11/5-2019 var scenen sat for afgørelsen i forbundsmesterskaberne – 2. runde foregik i Roskilde hvor både Mini 3, 2 og 1 skulle i ilden, i hhv. 7., 3.  og 1. division

De første til at skulle prøve at avancere deres plads var Mini 3 – der var placeret som absolut bundprop – nr. 8 – i 7. division – de var dermed de første på gulvet, hvor de lagde ud med en rigtigt flot omgang rytme, hvor alle momenter sad lige i skabet. De enkelte skønhedsfejl der var, kunne være udslagsgivende for om det ville lykkes at kravle opad i rækken.

En enkelt kikser i holdomgang på bane, kostede i den samlede karakter, og rakte kun til en 5. plads. Trampet kørte uden de store kiksere, men gav ligeledes kun en 5. plads. Så alt afhang nu af rytmekarakteren.

Frustrationerne over at rytmekarakteren lod vente længe på sig, blev opvejet til fulde af jubelskriget fra pigerne, da karakteren kom, og placerede pigerne på en velfortjent 1. plads, og en guldmedalje i divisionen. Sejt kæmpet at vende op og ned på placeringen. Albertslund indtog 2. pladsen foran Bellinge på 3. pladsen.

Efter lidt ventetid blev det 3. division – og dermed tid til Mini 2. De lagde ud med en rytmeserie, hvor der var et par kiks i momenterne, så selvom udførelsen var fornuftig, gav det kun en karakter på 13,933. Baneomgangene kørte i fin stil – og blev også belønnet med fine karakterer. Det samme gjorde sig gældende i trampet, hvor karakteren fint afspejlede både sværhedsgrad og sikkerheden i springene. Efter rotationen indtog 2’erne 1. pladsen, og ventende på de sidste 4 hold, var pigerne nu sikre på, minimum at holde deres placering. Hvilket de også gjorde – og de endte altså på den samme 5. plads som de startede ud med. Viborg tog guldet i 3. division.

Dagens sidste gymnaster på gulvet var pigerne i 1. division – og her skulle det vise sig, at kampen igen i år stod mellem Bolbro og Greve.

Bolbro stillede samtlige spring i trampet, holdomgangen var dobbelt-out, efterfulgt af endnu en omgang dobbeltroterede spring, afsluttende med Tsukahara på Pegasus, også her med god sikkerhed, selv i de afsluttende 2 strakte.

Rytmeserien blev efterfølgende lavet uden de store fejl, enkelte skønhedsfejl var der dog, men pigerne havde flot overskud og trak – som sædvanligt – en flot karakter i hus

Superflotte spring på måtten med en enkelt kikser i sidste omgang afsluttede en flot dag i Roskilde – og sikrede Bolbro forbundsmesterskabet.

Resultater fra alle dagens konkurrencer kan ses her

Mini 3 har lige set at de har vundet 7. division
Fuld koncentration i trampet
Flot strakt salto på måtten
Flot baglæns salto i serien.
Kindstanden bliver holdt superflot.