Mini’erne skød sæsonen i gang på Vejstrup

En særdeles solbeskinnet weekend i august blev rammen om en perfekt start på sæsonen for Bolbrogymnasternes tre minihold. Takket være en donation fra Odd Fellow-logen og lidt hjælp fra foreningen havde tæt på 39 piger, 7 trænere og holdenes kontaktforældre muligheden for at tilbringe en hel weekend propfyldt med tiltrængt træning, men også med fokus på sociale aktiviteter på tværs af 1.,2. og 3. holdet.

 

Teamgymbuilding – sådan lød overskriften på den ansøgning, der havde overbevist Odd Fellow-logen om, at netop Bolbros mini-piger skulle have støtte til en fælles træningsweekend. Og weekenden blev da også brugt til at bygge masser af broer på tværs af holdene såvel som stærke konstruktioner for de enkelte hold, der blev udtaget umiddelbart før sommerferien.

 

Vejstrup Efterskole leverede den perfekte kulisse i en weekend, hvor vejrguderne havde besluttet sig for lige at give et ekstra skud sommervarme. Pigerne benyttede således lejligheden til at hygge sig i skolens fine udendørsfaciliteter med beachvolley, parkour, hængekøjer og shelter såvel som i den skønne omkringliggende natur, der bl.a. blev udnyttet til en dejligt afkølende strandtur som afslutning på træningslejren.

 

Inden da havde pigerne bl.a. gennemført et stjerneløb med blandede hold, der stillede store krav samarbejde såvel som kommunikation blandt dem, men som også udløste masser af grin og entusiastiske kampråb. Efter løbet, lækker mad og et tiltrængt bad blev de sene timer lørdag aften brugt til både bold- og brætspil og ikke mindst til en snak holdvis om tanker og ambitioner for den kommende sæson.

 

Der blev sat nogle rigtigt fine fælles målsætninger, som ikke kun gik på de sportslige præstationer men også på sammenholdet og kulturen på holdene. Bl.a. blev der talt om, hvordan det at fejle skal være en naturlig del af gymnastikken, og om hvordan man kan bakke hinanden op – både når det går godt, og når det går knapt så godt.

 

Efter en stærk træningsindsats søndag både i spejl- og springsal var der is til alle mand. Det gode gåsko blev snøret, og kursen blev sat mod kysten få kilometer fra skolen. Store som små nød en dukkert i det kølige vand, og snakken gik lystigt.

 

Da det til sidst var lykkedes alle forældre at finde frem til den lidt ufremkommelige men meget dejlige sandstrand ved Elsehoved, var en flok trætte men glade piger klar til at vende hjem med kufferterne fulde af små som store oplevelser og sejre. Og helt i tråd med formålet fornemmede man en fællesskabsfølelse, der skaber et unikt fundament for den samlede trup i den kommende sæson.

 

Tusind tak til Odd Fellow logen fordi de gjorde det muligt at kickstarte sæsonen på denne helt særlige måde. Og tak til trænerne fordi det bliver fulgt så flot op. Mini-pigerne kan nemlig se frem til endnu flere fælles arrangementer med masser af fokus på det sociale såvel som gymnastikken, når der er dømt fælles overnatningsweekender både i september, november og december.