Mikropigerne tog regionsmesterskabet i Randers

Med dagens højeste rytmekarakter og flotte spring i både trampolin og på bane sikrede Mikro 1 sig guldmedaljerne og blev regionsmestre 2020

Lørdag blev der afviklet regionsmesterskaber i Arena Randers for 20 mikrohold. Bolbrogymnasternes 1. hold skulle bl.a. sammen med danmarksmestrene fra Djurs kæmpe i 1. division piger.

Mikro 1 drog til Randers med lidt blandede forventninger. Flere gymnaster havde skræntet lidt med småskader, ømme hæle og helt almindelig feber i ugens løb, så det var med krydsede fingre og klamme håndflader tilhængerskaren på tilskuerpladserne overværede konkurrencen.

Det blev en spændende 2. rotation, hvor både Svendborg og Djurs længe så stærke ud, men da Bolbro imponerede med en rytmeserie, der havde en noget højere sværhedsgrad end de øvrige hold, lugtede de guld.

Et par enkelte kiks i trampet og en overroteret helskrue på banen ændrede ikke ved, at de seje mikropiger og deres dygtige trænere, kunne drage hjem fra det jyske med medaljerne om halsen og pokalen i tasken.

Nu venter en spændende forberedelsestid, inden det går løs i Helsinge d. 14. marts, hvor mikroerne også møder de stærkeste sjællandske hold. Set ud fra karaktererne ved de to netop afviklede regionsmesterskaber, ligger holdet dog i en flot top 3 på landsplan – og det er svært ikke også lige at nævne det faktum, at rytmekarakteren er den højeste, der er givet hidtil i år i mikrorækkerne.