Bolbrogymnasterne endnu engang flot repræsenteret på landsholdene.

TeamGymlandsholdene til Europamesterskaberne i Luxemborg er udtaget, og Bolbrogymnasterne er rigtigt flot repræsenteret med hele 11 piger og to landstrænere.

I weekenden var der udtagelse til de seks landshold, som i 2022 skal repræsentere Danmark ved Europamesterskaberne i Luxemborg. Blandt de ca. 100 piger, som stillede op til hhv. junior- og seniorholdene var der en pænt stor gruppe gymnaster med relation til Bolbro. Alle gjorde en fremragende figur og kunne sætte kronen på værket ved at få ikke mindre end 11 Bolbrogymnaster (når vi tæller efterskoleeleverne med) og en TGO’er på landsholdene.

Pigerne skal nu gennem en række samlinger, hvor holdene med gymnaster fra hele landet skal tømres sammen og der skal øves en fælles rytmeserie, imens landstrænerne kigger på mulige springrunder. Og nu vi er ved landstrænerne så skal vi heller ikke glemme at foreningen jo er repræsenteret med to landstrænere på junior, hvor Julie og Mads sammen med Alexander Pedersen fra GIF udgør landstrænertruppen.

 

Stort tillykke til pigerne, som er:

Juniorpige

Asta-Marie Baunsgaard, Vesterlund

Dagmar Nielsen, Vesterlund

Emilie Lykkegaard

Mille Gaarde

Sara Gade

Signe Neess

 

Juniormix

Fie Hansen

Mathilde Thomassen

 

Seniordame

Sille Storm

Sarah Nees

Victoria Mechali

 

Seniormix

Anna Bukh, TGO

af Martin Mechalí 2/12-21