Guld, guld og NM plads.

Til Regionsmesterskaberne i Randers var både vores mikro og juniorpiger i aktion, og det var nogle fantastisk flotte resultater der blev præsteret.

Juniorpigerne var i aktion først og her kom Junior 2 ind på en flot 2. plads i 4. division – kun overgået af Teamgym Djurs.

Junior 1 fejede al modstand til side i 1. division, og bl.a. den superflotte karakter på 24,00 for rytme, var med til at sikre guld og en plads til Nordiske Mesterskaber der afholdes i Finland senere på året. Se her hvordan det skal fejres.

 

 

 

 

Søndag var det så Mikroernes tur, og her var Mikro 3 det første af vores hold der var i aktion, og de trak en flot 4. plads hjem i 3. divsion. Du kan læse en god artikel fra pigernes debut i 3. division her.

 

 

 

 

 

 

 

Både Mikro 1 og Mikro 2 var at finde i 1. division, og her slog mikro 2’erne bl.a. nogle af konkurrenternes 1. hold, og Mikro 1 gjorde rent bord med en flot og suveræn guldmedalje. Deres præstationer kan ses på facebook – klik her.

Vi er rigtigt glade for opbakningen fra forældrene, det store trænerarbejde og ikke mindst de flotte præstationer af alle pigerne.

Tak for en fed weekend i Randers. Du kan i øvrigt se alle resultaterne her.